Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 16:26 05.11.2018 Салат з гарбузаЖду подруг на чай. Протираю рюмки Продовжую відкривати для себе гарбуз. Дуже різноплановий, але однаково смачний. Сьогодні салат, такий, знаєте, простіше немає куди. Для нас він склав гідну конкуренцію знаменитій моркві по-корейські. Єдине що мені не подобається – запах гарбуза, тому до салату додала цедру апельсина. На 4 порції: 400гр. гарбуза 1ст.л.соєвого соусу 1ч.л. яблучного оцту 1ст.л. олії 1ст.л.діжонської солодкої гірчиці чорний перець, мускатний горіх цедра апельсина за смаком Гарбуз тремо на тертку для корейської моркви. В мисочці з»єднуємо всі складові, заправляємо салат. Все! Такий пікантний салат просто прекрасний гарнір до м»яса, у нас, наприклад, він ідеально «зайшов» до домашньої ковбаси. Зима довга, капуста-буряк-морква набридають швидко, а тут - новий салатний компаньйон. Готувати легко, а готувати для близьких ще й приємно!!! Тетяна Хвиль Переглядів: 799
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |