Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 12:09 24.10.2018 Курячі стегенця з сирним соусомНастроение классное, весеннее! ... Я иду, улыбки не тая... У меня сегодня воскресенье. Пофигу, что осень и среда! Про курей періодично розповідають усілякі страшилки, та все одно кури залишається найдоступнішим видом м»яса для українців, і на смак добре, і готується швидко. Сьогодні в мене теж курка – курячі стегенця по-французькі. Ідею підгледіла у Юлії Висоцької, кілька змін – і смачна основна страва готова. На 4 порції: 4 стегенця 1ст. фруктового соку (у мене яблучний) 150мл сметани 20% 50гр. твердого сиру 0,5ч.л.сумаху 0,5ч.л.чорного перцю 0,5ч.л.кумину Сіль, перець за смаком Стегенця промиваємо, сушимо, заливаємо соком і залишаємо на кілька годин. Викладаємо на деко. Сир натерти, додати до сметани, додати всі приправи, змішати і щедро обмазати стегенця. Якщо сир змішати зі сметаною, то він не пригорить, а разом утвориться м»яка скоринка. Випікаємо при 200С, 35-40 хвилин. Готувати легко, а готувати для близьких ще й приємно!!! Тетяна Хвиль Переглядів: 904
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |