Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 10:16 19.10.2018 Салат з червоного бурякуДевушка, а можно с вами немного посидеть? - Со мной немного не получится. Поседеешь сразу и на всю голову! Чомусь у мене осінь-зима асоціюється з буряком, морквою, капустою – це такі овочі-універсали, які доступні круглий рік, та в наших широтах ми про них активно загадуємо саме в цей період. І, як не дивно, з них теж можна приготувати безліч страв. Наприклад, салат з буряку в близькосхідному стилі. На 2 порції: 4 середні бурячки 50мл оливкової олії 2ст.л.яблучного оцту 1ст.л.меду 0,5ст.л. орегано 0,5ст.л. м»яти сушеної 3-4 зубчики часнику Сіль за смаком Буряки варимо чи запікаємо до готовності. Я для цього використовую мікрохвильову – 10 хвилин при максимальній потужності для середніх бурячків. Охолоджуємо і натираємо на тертку для корейської морковки. Для заправки в мисочці з»єднуємо мед, оцет, сіль, олію, ретельно розмішуємо, щоб мед повністю розійшовся, додаємо зелень. Видушуємо через прес часник і заправляємо салат. Даємо настоятися 30-40 хвилин. Дуже просто і смачно, прекрасно і як салат, і як гарнір до м»яса, і як складова до сандвічів. Готувати легко, а готувати для близьких ще й приємно!!! Тетяна Хвиль Переглядів: 662
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |