Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 14:28 19.09.2018 МухаммараПосле пятой рюмки она поняла — он ждет её звонка! Я навіть не знаю як обізвати страву, рецептом якої ділюся сьогодні. Це просто суцільна багатогранність: з однієї сторони – це намазка на хліб, з другої – соус до овочів, риби, з третьої – як заправка до пасти, рагу, теплого салату, з четвертої – маринад до риби, овочів. Для мене фаворит-акомпанемент це підсушений багет і все, більше нічого не треба. В сезон перцю баночка мухаммари в мене завжди є в холодильнику – на випадок несподіваних гостей, швиденько хліб підсушила, сиру порізала, зеленушка помила-посушила – і смачні крос тіні готові, якраз поки вино-чай наливаються. На 250мл: 2 штучки великого болгарського перцю 30гр. грецьких горіхів 50гр. підсушеного хліба або сухарів 0,5ч.л. сушеного чилі 0,5ч.л.кумину 1 зубчик часнику 30мл олії 1ч.л. соку лимона опціонально Перець запікаємо в духовці до чорних підпалин, викладаємо в пакет, зав»язуємо і залишаємо хвилин на 20. Тоді легко знімаємо шкірку і виймаємо насіння, викладаємо в блендер, туда же додаємо всі інші складові, пробиваємо до однорідного стану, приправляємо на сіль- перець до смаку. Зберігається ця штукенція в холодильнику до тижня. Готувати легко, а готувати для близьких ще й приємно!!! Тетяна Хвиль Переглядів: 614
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |