Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 13:22 05.09.2018 Мариновані швидкі баклажаниСудьба у женщин не легка, двум парадоксам нет ответа: то нету в жизни мужика - то есть мужик, но жизни нету! Я знову знайшла трохи часу, щоб поділитися рецептом. Сьогодні це мариновані баклажани, пікантні, смачні, дуже доречні до м»яса з вогню, ще трошки свіжої зелені додати і ароматного хліба - і обід вдався! На 1,5 л банку: 5 середніх баклажанів 5 зубчиків часнику 200мл оцту 6%, краще яблучний 300мл олії 1ст.л. солі Все просто: баклажани миємо, чистимо «під зебру», ріжемо брусочками, які буде зручно їсти. Олію, оцет і сіль у каструлі доводимо до кипіння і опускаємо баклажани на 4 хвилини. Порцію вийняли, заклали нову і так, поки не просмажимо всі. Готові баклажани дуже щільно викладаємо в стерилізовані банки, кожен шар перекладаємо пластівцями часнику. Заливаємо олією, що залишилася після смаження. Готові банки залишаємо, щоб охололи і на 2-3 дні в холодильник, а далі можна пробувати.
P.S. А тим, кому цікаво - такий рівний рулет можна зробити за допомогою тубуса з-під коньяку: закрутили, в тубус вклали, підморозили годину, вийняли, ниткою обв"язали і запікаємо. Готувати легко, а готувати для близьких ще й приємно!!! Тетяна Хвиль Переглядів: 735
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |