Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 11:18 28.08.2018 Йогуртовий пиріг зі сливами- У меня жена дома сидит, пироги печет. Целый день печет пироги, представляете? Я прихожу с работы - печет, ухожу - печет! И ведь кто-то жрет эти пироги! Лично я ни разу не пробовал... За кількістю різноманітних рецептів пироги зі сливами стоять на другому місці, на першому – яблучні. І якщо літом до духовку навіть підходити не хочеться, то із наближення осені саме біля теплої духовки немов шукаєш продовження літа. Ну щоб дарма не шукати, пропоную спекти пиріг зі сливами – для душі і тіла,ну і близьких порадувати чимось смачненьким до чаю. На форму діаметром 24см: 295гр. борошна 2 яйця 150мл олії 1ч.л. розпушувача 100гр. цукру 250мл йогурту (або сметана 18-22%) 1 кг слив
Що мені найбільше подобається в таких пирогах? Всі продукти (крім слив) склали в миску, вінчиком змішали, щоб не залишилося грудочок, вилили тісто у форму. Сливи звільнили від кісточок, виклали поверх тіста зрізом доверху. За бажанням можна присипати сливи цукром, я так не робила, оскільки присипала готовий пиріг цукровою пудрою. Хоча ніхто не забороняє і сливи цукром присипати, і пиріг «припудрити», тісто не дуже солодке, тому можна зробити і так. Випікаємо при 180С 35-40 хвилин, до проби на суху палочку. Пиріг можна подавати як теплим із кулькою морозива, так і холодним із чашкою трав»яного чаю. Готувати легко, а готувати для близьких ще й приємно!!! Тетяна Хвиль Переглядів: 961
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |