Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 17:33 21.08.2018 Баклажанові котлеткиСвекровь, береги невестку - следующая может быть еще хуже!!! Я сьогодні знову із рецептом турецької кухні. Ну правда, хто ж як не люди, які знають, що таке справжня спека можуть поради прості та комфортні рецепти страв? Цього разу будуть котлети з баклажан. Я баклажани дуже люблю, тому мені сподобалися, а чоловік не встиг спробувати, тому що – котлети мені сподобалися, і я їх саменька з»їла. Із домашнім кетчупом було класно! На 4 порції: 2 великих баклажана 1 велика цибулина 1-2 зубчики часнику 1 яйце 1ст.л. манки 1ст.л. панірувальних сухарів в фарш + на паніровку зелень, сіль, перець за смаком Баклажани ріжемо навпіл, робимо косі надрізи, не прорізуючи шкірку і запікаємо до готовності. Я роблю це у мікрохвильові - при 100% 10 хвилин. З теплих баклажан знімаємо шкірку, м’якоть закладаємо у блендер, додаємо яйце, цибулю, часник, зелень і пробиваємо до однорідного стану. Викладаємо фарш у миску, додаємо манку, сухарі, сіль, перець і вимішуємо як звичайний фарш. Він має бути не дуже щільний, оскільки має постояти в холодильнику 15-20 хвилин і дійте потрібної нам консистенції. Так ми фарш не заб»єм, і котлети вийдуть ніжнішими. Далі формуємо котлету в сухарях і підсмажуємо в гарячій олії до готовності. А для більш дієтичного варіанту можна запекти у духовці 25-30 хвилин. Подавати можна як гарячими так і холодними, найкраще з улюбленим соусом. Готувати легко, а готувати для близьких ще й приємно!!! Тетяна Хвиль Переглядів: 707
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |