Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 13:31 09.08.2018 Ягідний BBQ - соусБрак - это событие, после которого мужчина перестает покупать цветы и начинает покупать овощи Дуже люблю рецепти-конструктори – замінив один-два інгредієнти, і вже зовсім інша страва. Дуже зручна річ при обмеженому часі чи обмеженому виборі продуктів. Сьогодні в такому плані виступить ягідний соус-барбекю. У мене з ягід була чорниця, але ніхто не забороняє взяти малину, червону або білу смородину, ожину, все на ваш смак чи вміст продуктової корзини. Так само можна погратися із оцетом – до чорниці гарно підійшов бальзамічний, а ось до малини чи білої-червоної смородини він не підійде, оскільки просто зіпсує колір. Можна звичайний цукор заміни на коричневий або взяти мед. Знову ж таки – від смаку меду буде залежати кінцевий смак соусу. Тобто, беремо основу, додаємо свою фантазію і вперед. 2ст. ягід 250мл курячого бульону 1ст.л.томатної пасти 50гр.цукру 50мл оцту ½ ч.л. меленої кориці ½ ч.л. гірчичного порошку ½ ч.л. імбирю 1ст.л. чилі соусу ( можна замінити ½ ч.л. меленого гострого перцю) дрібка солі В каструлю кладемо ягоди, заливаємо бульйоном доводимо до кипіння і тримаємо на середньому вогні 10 хвилин. Додаємо всі спеції-приправи крім соусу чилі і варимо постійно помішуючи ще 10 хвилин. Тоді пробиваємо блендером і протираємо через сито, додаємо чилі, вертаємо на вогонь і варимо до бажаної консистенції. Пробуємо на смак і за потреби додаємо сіль-перець-цукор-оцет. Маємо на увазі, що всі соуси мають настоятися мінімум добу, щоб краще розкрився смак. Зберігається в холодильнику до тижня. Дуже смачно подавати до м»яса, птиці, сиру. Маринувати в такого соусі не бажано, оскільки він просто згорить, а ось перед тим як зняти м»ясо з вогню чи вийняти з духовки, його можна змазати цим соусом і одну-дві хвилини прогріти. Готувати легко, а готувати для близьких ще й приємно!!! Тетяна Хвиль Переглядів: 660
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |