Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 14:02 02.08.2018 Персиковий релішТолько истинной львице всё равно, что говорят о ней драные кошки, и пищат облезлые мышки Рецепт для прихильників індійської, азійської кухні або просто експериментів. Пряний солодкий соус із шматочками фруктів та цибулі. Він прекрасно пасує і до м»яса, і до риби, і до сиру, а можна просто на підсушений шматочок батону покласти. На 500мл: 5-6 персиків 1 середня цибулина 1 ч.л. насіння кориандру 1 ч.л. кумину ½ ч.л. насіння фенхелю 3 ст.л. цукру під ніж 4 ст.л. оцту Персики та цибулю нарізаємо кубиками. Приправи розтираємо в ступці до стану порошку. В каструлю кладемо приправи, цукор, оцет, додаємо 150 мл звичайної води, викладаємо персики, цибулю. Доводимо до кипіння і на середньому вогні випарюємо до бажаної густини, приблизно хвилин 20-25. Готовий реліш викладаємо в банку і зберігаємо в холодильнику до 2 тижнів. Хороша річ літом, коли готувати часто не хочеться, а так зелений салат, реліш, буженина і шматочок хліба завжди стоять на варті нашої ліні. Готувати легко, а готувати для близьких ще й приємно!!! Тетяна Хвиль Переглядів: 590
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |