Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 10:15 10.07.2018 Запіканка з кабачківВам со мной будет стыдно...., но не скучно Кабачковий сезон в розпалі, я випробувала новий рецепт кабачкової ікри - дуже сподобався, цього року таку ікру і закривати буду. А сьогодні кабачкова запіканка, раптом десь завалявся один кабачок – в запіканку йому саме місце. Рецепт турецької кухні, і обов»язково до нього треба заробити йогуртовий соус, тоді смак буде ще кращий. На 3 порції: 2 шт. (500гр.) цукині або кабачків 2 яйця 150гр. бринзи, фети або моцарели 1 маленька цибулинка 1 маленькій пучок зелені (кріп, петрушка) 0,5 ч.л. сушеної м»яти 50мл молока 4 ст.л борошна Сіль, перець за смаком Кабачок натираємо на крупній тертці, відтискаємо від рідини, додаємо розкришений сир, порізану кубиками цибулю, подрібнену зелень, яйця, суху м»яту. Розмішали додали молоко та борошно. Посолили, поперчили. Маса не має бути рідкою, і не має бути дуже густою. Викладаємо у форму і запікаємо при 180С 25-30 хвилин до темно-золотистої корочки Для соусу до йогурту додаємо трошки часнику і сушеної м»яти, розмішуємо. Подавати можна як гарячою, так і холодною. Доречна і на обід, і на вечерю, на роботу теж можна взяти – корисно і не калорійно. Готувати легко, а готувати для близьких ще й приємно!!! Тетяна Хвиль Переглядів: 750
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |