Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 14:24 06.07.2018 Домашнє згущене молокоЖенская логика "во-первых, не брала, а во-вторых, уже положила" по-прежнему непоколебима Сьогодні рецепт на три слова, на дві дії. Це домашнє згущене молоко. Так просто, що аж соромно, якраз в літній сезон, коли тільки і робити морозиво, баночка такої згущенки в холодильнику буде як знахідка, а взимку гарячий шоколад без згущенки не такий вже і шоколад, про інші десерти чи навіть просто творог з фруктами-ягодами вже промовчу. На 350мл: 200 мл цукру 200мл молока 20гр. вершкового масла Все з»єднали в каструльці, довели до кипіння і тримаємо на середньому вогні 10-15 хвилин. Маса буде бурлити, тому каструльку обирайте відповідну. Охолоджуємо до кімнатної температури, пробиваємо погружним блендером, щоб не було розшарування масла. Ставимо в холодильник. Зберігається два тижні точно. Так, домашня згущена не буде такої консистенції як промислова, але ж і склад продукту не викликає жодних побоювань. Готувати легко, а готувати для близьких ще й приємно!!! Тетяна Хвиль Переглядів: 719
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |