Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 10:09 18.06.2018 Вишнева оршадаЖенщины - это всегда алмаз. А вот бриллиант из неё получится или алмазное сверло - это зависит от мастерства огранщика Цього року вишня вродила, навіть ми з доцею назбирали відро, тому робили-виробляли досхочу, і в»ялили, і соус до м»яса з копченою паприкою, і морозиво, про пироги-вареники і згадувать не буду. А поділитися хочу рецептом прохолодного напою – вишнева оршада, родом з Іспанії. Трохи незвично, але дуже смачно, корисно і освіжаюче. На 1 л: 40гр. рису (сухого) 0,5 л банка вишень (з кісточкою) 3-4 ст.л. цукру 1 л води дрібка кориці Рис мелемо на кавомолці, заливаємо 0,5 л води, додаємо корицю і залишаємо на ніч. Вишні звільняємо від кісточок, додаємо до настояною води з рисом, додаємо цукор і збиваємо блендером на максимальній швидкості. Все процідили, додали воду, що залишилася, виправили на цукор. Подавати охолодженим з кількома кубиками льоду. Весь рисовий осад не процідити, але варто не боятися – такий рис прекрасно виводить солі, тому поєднуємо смачне з корисним! Готувати легко, а готувати для близьких ще й приємно! Тетяна Хвиль Переглядів: 764
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |