Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 13:21 12.06.2018 Зелений паштет із салаЖенщин понимать не обязательно, достаточно поддакивать В кожному пристойному ресторані кожен відвідувач отримує після замовлення Amuse Bouche – комплімент від шефа – це закуска, яка має розбудити апетит, вона зазвичай солоновато-гостра. І як показує практика, в більшості наших ресторанів в якості такого безкоштовного бонусу виступає сало у вигляді паштету. От і я сьогодні з таким рецептом такого паштету. Дуже ситно, смачно, особливо літом, коли багато сезонних овочів, якими можна розбавити зайву ситність. Ну і ціна приємно порадує, особливо в порівнянні із ціною більш-менш пристойної ковбаси. На 500 мл банку: 350 гр. сала (я беру солоне і не солоне порівну) 2 ст.л. олії 2-3 стебла зеленої цибулі пучок укропу сіль, перець за смаком Чому я беру два види сала? В блендері сало змішується і виходить майже не солоне, і для підтримки солоного смаку і додаю сіль крупного помолу, і коли їсиш бутерброд з таким паштетом, ніжний смак періодично вибухає таким солонуватим феєрверком. Але можна і просто солоне сало взяте, тоді солі можна не додавати. І так, сало ріжемо шматочками і перемелюємо в блендері. Ріжемо цибулю і укроп, теж пробиваємо в блендері, додаємо олію і ще раз пробиваємо. Перчимо, солимо, перемішуємо і викладаємо в банку. Зберігаємо в холодильнику до тижня. Олію ми додаємо для отримання пластичної консистенції холодного паштету, щоб вийняти з холодильника і відразу намазати на хліб. Звичайно, на сніданок такий бутерброд не приготуєш, а от на обід з овочевим салатом – цілком пристойно. Готувати легко, а готувати для близьких ще й приємно!!! Тетяна Хвиль Переглядів: 823
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |