Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 10:50 23.05.2018 Салат з полбоюСлёзы - тактическое оружие женщины, скалка - стратегическое....))) Нещодавно відкрила для себе нову крупу – полбу. Це сорт дикої пшениці. Дуже корисний і смачний, що теж важливо (у Велмарті майже 6,00грн. за 200гр.). Але щоб вийшло ще корисніше і смачніше, вирішила трохи відійти від просто каши, а додати полбу до овочевого салату. Експеримент на мій погляд вдався – просто легенькій салатик перетворився на повноцінний обід з повним комплексом мікро- і макроелементів. На 1 порцію: 30гр. полби (сухої) 2 огірка 2 помідора пучок салату 40гр. твердого сиру Полбу промиваємо, заливаємо на ніч водою, зранку відварюємо до готовності і охолоджуємо. Крупа не розвариться, вона буде «на зубок». Овочі миємо, ріжемо довільно. Салат миємо, сушимо і рвемо руками. Сир нарізаємо кубиками. Все викладаємо на тарілку. Приправляємо на свій смак олією, оцтом. У мене цього року нові «іграшки» - олія-спрей авокадо і крем-бальзамік – супер-тандем для будь- якого салату. Облагороджує смак навіть найпростішого салату з капусти. Ну і треба віддати належне, що спреєм зручніше користуватися і економніше, оскільки немає ризику «перелити». В літній сезон такі салати дуже зручні і поживні, щоправда тільки для дівчат. Хлопці все-одно шукають котлетку . Готувати легко, а готувати для близьких, ще й приємно!!! Тетяна Хвиль Переглядів: 816
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |