Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 10:19 02.05.2018 Морозиво для гурманівТот факт, что медуза выжила 650 миллионов лет без мозгов, дает надежду многим людям Спека наступила без оголошення. Ну якщо спека – значить бути морозиву! Сьогодні рецепт морозива для справжніх гурманів – з медом та сиром з голубою пліснявою. Нічого не можу сказати про смак – це треба пробувати, для мене – це смак умамі, дуже глибокий, збалансований, смак «на межі». Рецепт без морозивниці. На 6 порцій: 1 ст.л. сухого молока 200 мл молока 250мл вершків від 33% 80гр. меду 50гр. сиру з голубою пліснявою (я брала Лазур) 50гр. грецьких горіхів для подачі Мед краще брати м»який, я взяла гречаний і пошкодувала, а от з акацієвим вийшло ідеально. Мед змішуємо з сухим молоком, додаємо молоко, доводимо до кипіння, розкришуємо сир, перемішуємо вінчиком, щоб сир розчинився. Даємо охолонути і ставимо в холодильник на 2 години. Вершки збити до стійких і пік, поступово додавати сирну суміш. Викладаємо готову масу в лоток і ставимо в морозилку мінімум на 4 години. Готове морозиво при подачі обов»язково присипаємо подрібненими грецькими горіхами, я ж іще нагурманила до своєї вазочки крему-бальзамік – просто супер. Готувати легко, а готувати для близьких ще й приємно!!! Тетяна Хвиль Переглядів: 984
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |