Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 13:20 18.04.2018 Рулет з джемом (ГОСТ)Некоторые люди как фисташки: сначала откроешь еле-еле, а потом еще и обнаруживается, что внутри пусто! Рецепти ГОСТ для мене завжди як палочка-виручалочка – чітко, зрозуміло і завжди хороший результат. Цей рецепт не виняток, але в ньому є ще один плюс – швидкість. Поки до мене їхали дівчата провідати наше щастя, а це хвилин 30-40 – рулет до чаю був готовий. На деко 30*40 см: 3 яйця 90гр.цукру 90гр. борошна варення, джем для начинки Яйця кімнатної температури збиваємо з цукром не менше 5 хвилин, до утворення кремоподібної субстанції. Зверху просіюємо борошно і лопаткою акуратно вмішуємо, краще це зробити в три захода – трохи просіяли-вмішали і т.д. Деко застиляємо пергаментом, розподіляємо тісто рівним шаром і випікаємо при 180С 10-15 хвилин, до золотистого кольору. Готовий рулет разом папером викладаємо на рушник і згортаємо. Залишаємо поки не охолоне. Тим часом дістаємо варення і промазуємо рулет. Так як тісто виходить дуже солодким, то я би радила брати начинку з кислинкою – у мене був мармелад з йошти. За бажанням рулет зверху присипаємо пудрою і подаємо до чаю! Наше чаювання вдалося, чого і вам бажаю! Готувати легко, а готувати для близьких ще й приємно!!! Тетяна Хвиль Переглядів: 746
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |