Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 11:00 14.02.2018 Шоколадно-банановий пайДоверяйте любимым! Не ищите изъяна. Не пытайтесь поймать, хоть пол-слова обмана... В мелочах не копайтесь, в прошлой жизни не ройтесь. Доверяйте... любите... просто так и не бойтесь. Научитесь любить без упреков... укоров... Без истерик и сцен... без чужих разговоров. Доверяйте любимым и любите без фальши. Наша жизнь мимолетна... будьте в ней настоящим! Не знаю хто автор, але до цих слів ні додати, не відняти. З днем закоханих вас, і щоб день закоханих продовжувався цілий рік! В цей день прийнято дарувати подарунки та шоколад, я все поєднала і мій чоловік на роботу взяв шматочок шоколадного подарунка, рецептом якого з вами і ділюся. Повірте, це найпростіший з мусових тортів і не дуже дорогий, а якщо взяти до уваги те, що він дуже ситний, то такого тортика вистачить на компанію з 8 чоловік однозначно.
На форму діаметром 18см: Брауні-бісквіт: 50 гр. чорного шоколаду 56% 100гр. вершкового масла 2 яйця 50гр.цукру 50гр. борошна
Для брауні- бісквіту масло розтоплюємо з шоколадом, щоб утворилася однорідна емульсія. Яйця збиваємо з цукром до утворення кремоподібної маси, приблизно хвилин 5-7, не переставая збивати додаємо шоколад, перемішуємо і додаємо просіяне борошно. Виливаємо у форму і випікаємо при150С 20-25 хвилин. Залишаємо охолоджуватися у формі і тільки потім акуратно виймаємо.
Шоколадно-банановий мус: 200мл вершків від 33% 65мл молока 5гр. желатину 120гр. чорного шоколаду 56% 40гр. банану
Для мусу желатин замочуємо у воді в пропорції 1:6. Молоко з шоколадом розтоплюємо, додаємо готовий желатин і банан, пробиваємо все блендером. Дуже холодні вершки збиваємо до стійких пік і акуратно вводимо шоколадно-бананову масу, перемішуємо лопаткою. Зауважте, цукру тут немає! Форму застеляємо ацетатною плівкою (я розрізає рукав для запікання), викладаємо бісквіт, на нього виливаємо мус і ставимо в холодильник не менше ніж на 5 годин. Готовий торт звільняємо від плівки, за бажанням прикрашаємо і подаємо з посмішкою, любов»ю і гарним настроєм! Бархатиста структура, шоколадний смак та банановий вибух нікого не залишать байдужим. Готувати легко, а готувати для близьких ще й приємно!!! Тетяна Хвиль Переглядів: 850
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |