Рубрики
... |
17:07 12.02.2018 Як в Україні розвивається кейтерингКейтерингом називають сервіс, де основні напрямки — це доставка їжі до замовника, або виїзне харчування. Тобто, коли є потреба пригостити стравами за межами закладу громадського харчування, запрошують фахівців кейтерингової компанії.
Термін “кейтеринг” прийшов до нас із англійської мови, в перекладі Catering означає “постачати продовольство”. У широкому сенсі це приготування страв та напоїв, транспортування до замовника, подача їжі, обслуговування застілля, організація процесу загалом.
Сучасний стан українського кейтерингу
На теренах України сфера кейтерингу стрімко розвивається, бо в нас люблять смачно поїсти та пригостити. Українська гостинність відома на весь світ, наша національна кухня здобула славу завдяки смачному борщу, пампушкам, галушкам, салу з часником, вареникам. Але ми вміємо вдало приготувати страви за рецептами інших народів, бо талановитий кулінар живе в більшості з нас.
Сьогодні вітчизняний кейтеринг активно просувається у напрямках:
Ще одна затребувана галузь кейтерингу — постачання обідів до офісу, годування робітників у закладах, де відсутні їдальні. Але в цілому стан національного кейтерингу має велику перспективу розвитку.
Перспективи розвитку українського кейтерингу
Сьогодні кейтерингові послуги добре почуваються лише у великих містах. В регіонах сервіс знаходиться на початковому етапі становлення, порівняно із західним розвиненим світом. Вітчизняному кейтерінгу є куди рухатись, охоплюючи нові аспекти професійної майстерності.
Поза увагою більшості регіональних компаній лишається купа напрямків, на яких західні та наші столичні фахівці активно заробляють гроші:
Розширенню різноманітного сервісу сприяють форуми кейтерінгу та школи майстерності, де можна почерпнути багато цікавих ідей. Подібні заходи регулярно відбуваються за кордоном, з'являються вони й у Києві.
Нова рецептура смаколиків, фігурна нарізка овочів та фруктів, незвичні способи подачі страв, оформлення десертів, ефектна сервіровка, декор скатертин і серветок — ці корисні навички дозволять обігнати конкурентів по кейтерингу, залучити більше клієнтів.
Застілля під час урочистого банкету, ювілею, або пригощання гостей масового заходу є хоча й важливою, але не єдиною задачею. Кейтиринговим фірмам доцільно співпрацювати з організаторами свят, музикантами, фотографами, відеооператорами, ріелторами, фахівцями з оренди автотранспорту, прогулянкових катерів, яхт.
Тоді кейтерінгова фірма зможе запропонувати замовнику найширший спектр послуг на найвищому рівні, перетворити будь який захід на незабутнє свято. По матеріалам fiestaclub.com.ua" Переглядів: 1037
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |