![]() Рубрики
![]() ... |
Тетяна Хвиль 13:11 23.10.2017 Пиріжки як пухЛюбовь слепа, но брак - гениальный окулист Така погода, особисто на мене, наганяє поганий настрій, щоб його покращити, я зазвичай готую. Ну релакс у мене такій. Найкраще чомусь вдається випічка, тож я сьогодні з пиріжками. Чергові пиріжки - скажете ви, - чергові смачні пиріжки – скажу я. Тісто як пух – це якраз в точку. Правда, пекла з несолодкими начинками, але думаю, що і з повидлом, творогом та фруктово-ягідними теж буде непогано. На 23 пиріжка по 50гр.: 640гр. борошна 310гр.води 8гр. свіжих дріжджів 46гр.цукру 9г.солі 70гр.яйця 70гр. жиру (смалець, масло вершкове) кімнатної температури Тісто непримхливе та просте в роботі. Борошно просіюємо, додаємо дріжджі, цукор, сіль, воду, яйця, жир. Замішуємо тісто, воно буде грудкуватим, залишаємо його під мискою на 20 хвилин. Тоді знову вимішуємо до гладкості. Даємо відпочити 3 години. Через кожну годину тісто обминаємо. Готове тісто ділимо на рівні порції, даємо відпочити 10-15 хвилин і ліпимо пиріжки. Готові пиріжки викладаємо на деко і залишаємо на 40 хвилин. Далі змащуємо збитим яйцем і випікаємо до золотистого кольору при 180С 25-30. Да, трішки довго, але ж ми працюємо на результат! А він того вартий! Готувати легко, а готувати для близьких ще й приємно!!! Тетяна Хвиль Переглядів: 1183
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |