Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 09:47 05.10.2017 Яєчні булки/ Pan de huevoНастоящий мужчина как волк... Либо один, либо со своїй волчицей навсегда. А бегать за овцами – это удел баранов. Для будь-якої дитини одним з видів улюбленої випічки є булочки: з маслом, з шоколадною пастою, з домашньою шинкою чи плавленим сиром, ну про варення, джеми, конфітюри навіть говорити не варто, а згущене молоко? Та й дорослі не відмовляться від булочки з маслом і сиром, яку запекли в духовці, а якщо додати сиров»яленого м»яса? Ну ви зрозуміли, сніданок з булочками – це безпрограшний варіант. А якщо булочки дуже швидкі в приготування без втрати у смаку – так це взагалі мрія. На 10 булочок: 500гр.борошна 175гр.води 25гр. вершкового масла кімнатної температури 40мл олії 2 яйця 4гр. солі 15гр. дріжджів свіжих А далі все з»єднуємо в будь-якій послідовності, вимішуємо міксером 10 хвилин, руками 20. Формуємо булочки, даємо відпочити та підрости 40 хвилин і випікаємо при 200С 15-20 хвилин. Так просто, що аж якось незручно! Я роблю цілу порцію і частину заморожую, а потім підігріваю в мікрохвильові. Готувати легко, а готувати для близьких ще й приємно! Тетяна Хвиль Переглядів: 689
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |