Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 09:29 26.09.2017 Запечений паштет з грибамиЖенщины за любимым на край света летят на крыльях любви, а обратно - на метле Щодо користі субпродуктів давно ведуться дискусії, але, на мою думку, кожен має обирати сам. Наприклад, печінка – вона має як корисні властивості, так і протипоказання. Але пропоную не забувати, що такі продукти ми не вживаємо щодня, ми маємо можливість обирати сам продукт щодо якості, і ми можемо приготувати його так, що максимально збережемо його найкращі сторони. В краплині – користь, в ложці – отрута. Сьогодні я з печінковим паштетом. Смачним і корисним, а ще не дуже дорогим. На 4 порції: 500гр. печінки 2 невеликі цибулини 50гр.вершкового масла 200мл вершків 20% 300гр. шампіньйонів сіль, перець за смаком
Печінку і цибулю ріжемо шматочками. У мене печінка було куряча, тому залишила як є. Викладаємо у форму для запікання, додаємо масло і запікаємо при 180С 15 хвилин. Тоді додаємо вершки, розмішуємо і запікаємо ще 10 хвилин. Тим часом ріжемо гриби і викладаємо на суху сковорідку. Смажимо до тих пір, поки гриби не стануть сухими. Періодично перемішуємо. На дні сковорідки не має залишитися ніякої рідини. Запечену печінку з цибулею і вершками пробиваємо блендером. Маса вийде рідкою, так і треба. Додаємо гриби, солимо, перчимо, перемішуємо і викладаємо у форму. Запкіаємо при 180С 25 хвилин. Готовий паштет повністю охолоджуємо і ставимо в холодильник на ніч. Тепер паштет можна їсти – хто на багет намаже, хто до картопляного пюре покладе, а хто зробить канапки зі свіжим огірком і листям салату. Готувати легко, а готувати для близьких ще й приємно!!! Тетяна Хвиль Переглядів: 835
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |