Рубрики
... |
08:36 07.08.2017 Ск»ячаттіна із цукініА прынцы всё скачут и скачут, а годы летят и летят… Но тёти-прынцессы не плачут. В засаде спокойно сидят! Пам»ятаєте казку «Каша з топора»? Я впевнена, що борошно, сіль, вода є в найгіршої господині, і залишиться тільки розкошелитися на 50 гр. твердого сиру. Похолодало, можна і спекти найпростішу запіканку з цукіні, яка прийшла до нас з Італії, а італійці ще ті вигадники, тож раджу спробувати.
На квадратну форму зі стороною 20см: 350 гр.цукіні 350 мл води (з-під крана) 200 гр. борошна 50 мл олії (звичайна, соняшникова) 50 гр.твердого сиру сіль, перець
Найпростіший набір, правда? А який процес! В воду додаємо масло, сіль, перець, борошно, перемішуємо. Вийде рідке тісто. Цукіні ріжемо якнайтоншими кільцями, перемішати з тістом. Викладаємо у форму, присипаємо тертим сиром і запікаємо при 180С 40 хвилин. Пиріг можна подавати як теплим, так і холодним. Серединка пирога буде вологою, оскільки цукіні містять багато рідини, але хрумка корочка зробить свою погоду. Прекрасний варіант для обіду, ідеально з йогуртовим соусом! Готувати легко, а готувати для близьких ще й приємно!!! Переглядів: 1014
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |