![]() Рубрики
![]() ... |
Тетяна Хвиль 11:55 26.06.2017 Закуска з кабачківЯ до сих пор люблю сказки, и зная это, жена мне любит их рассказывать. Самая любимая ее сказка про то, что прокисшее молоко пусть стоит, она мне из него напечет как-нибудь оладушек или блинов. Відкриваємо сезон місцевих, а не привозних овочів, фруктів, ягід! На ринку про що не спитай - полуниця, картопля, цибуля – все з Гощі. От мені стало цікаво – Гоща справді стала аграрним центром Рівненщини? Але менше з тим, сьогодні прекрасна літня закуска з кабачків та моркви. Легка, швидка і дуже смачна! На 1 кг кабачків, цукіні: 3-4 морковки Для маринаду: 1/3 ст. олії (80мл) 3 ст.л. яблучного оцту 1 ст.л. меду 2 зубчики часнику сіль, перець за смаком Все просто – цукіні чи кабачки нарізаємо тоненькими пластинками за допомогою овочечистки, так само робимо з морквою. Трохи присипаємо сіллю (крупного помолу) і залишаємо на 10-15 хвилин, щоб овочі пустили сік. Для маринаду часник пропускаємо через прес і змішуємо з іншими інгредієнтами. Я сіль не додавала, а перець замінила на пластівці паприки. Овочі злегка промити (якщо додаєте сіль до маринаду, то промивати треба ретельно). Заливаємо маринадом і акуратно руками трохи проворушили, щоб маринад обволік більше овочів. Ставимо в холодильник на 1-2 години. Зберігати в холодильнику можна до тижня. Прекрасний закуска, а можливо і гарнір в літню спеку.
Готувати легко, а готувати для близьких ще й приємно!!! Тетяна Хвиль Переглядів: 1022
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |