Рубрики
... |
16:19 22.02.2017 Глазуровані крильцяУ коней — кобылы. У быков — телки. У кобелей — суки. У дураков — дуры. Глянула на своего — король! Знаю,що Масляна, млинці ще будуть (не знаю чи на тижні встигну), а сьогодні дуже смачні крильця в східному стилі, ну якщо погода не сприяє пікнікам, то треба пікніки «закликати» до дому. На 6 порцій: 1 кг курячих крилець 3ст.л.меду (краще гречаного) 5 ст.л.соєвого соусу 5 ст.л. соусу чилі (брала томатну пасту + 1ч.л. червоного перцю) 1 ч.л. паприки 2ст.л. вустерського соуса дрібка кориці кунжут для посипки готових крилець
Для початку миємо крильця, відрізаємо крайню фалангу, просушуємо паперовим рушничком. Для соусу-глазурі змішуємо всі інгредієнти крім кунжуту, додаємо крильця, перемішуємо. Деко застиляємо фольгою, викладаємо крильця в глазурі і запікаємо при180С 30 хвилин. Під час запікання глазур буде стікати на фольгу, то її треба кісточкою намазувати на крильця, так зробити три рази. Гарячі крильця присипаємо кунжутом і можна подавати. Крильця виходять дуже пряними, та незвичними, а якщо врахувати той момент, що готуються вони дуже швидко, то це прекрасний варіант для сімейної вечері. Готувати легко, а готувати для близьких ще й приємно!!! Переглядів: 734
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |