Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 13:21 10.02.2017 Запечені мізкиВ наше время наивным еще хочется счастья. Опытные уже согласны на стабильность. Телячі мізки – це знахідка кулінара, це просто делікатес, та врешті це просто смачна страва. Пам»ятаєте, знаменита гаряча закуска професора Преображенського «- Еще бы... Заметьте, Иван Арнольдович, холодными закусками и супом закусывают только не дорезанные большевиками помещики. Мало-мальски уважающий себя человек оперирует закусками горячими. А из горячих закусок - это первая. Когда-то их великолепно приготовляли в "Славянском базаре".» Мова якраз іде про закуску з мізків, яку я і пропоную приготувати. На 4 порції: 500гр.мізків (телячі або свинячі) 4 шт. шампіньйонів 1 велика цибулина 150 мл сметани будь-якої жирності Для початку мізки вимочує у воді протягом години, знімаємо всі плівки. Заливаємо водою так, щоб мізки були вкриті на 2 пальця і доводимо кипіння, варимо 10 хвилин. Охолоджуємо і нарізаємо скибками. Тим часом цибулю нарізаємо півкільцями і підсмажуємо, додаємо порізані гриби обсмажуємо кілька хвилин, додаємо мізки і ще смажимо хвилин 5, додаємо сметану і знімаємо з вогню. Викладаємо все в жароміцні формочки і запікаємо в духовці 25 хвилин. Подаємо гарячим з овочами та хлібом. Смачна та цікава страва, яка дуже нагадує суфле обов»язково урізноманітнить ваше щоденне меню. Готувати легко, а готувати для близьких ще й приємно!!! Тетяна Хвиль Переглядів: 773
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |