Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 21:54 23.01.2017 Печінка по-східному— Где можно недорого отметить день рождения? — Карандашиком в календаре... Не знаю як ви, а я знаю тільки чотири страви з печінки: тушкована в сметані, паштет, печінковий торт і печінковий рулет. З різноманітністю якось не склалося. І ось нещодавно познайомилася ще з одним рецептом. Маю сказати, щоб зробити таку ніжну печінку в сметані треба трохи напружитися матеріально, оскільки сама ніжна – теляча, але коштує вона як лайнер, і то не завжди вгадаєш, а тут звичайна куряча і просто прекрасний результат. Однозначно рекомендую. На 1 кг печінки: 3 цибулини 5-6 зубчиків часнику 2-3ст.л. крохмалу 1ч.л.паприки 50мл олії Для соусу: 7 ст.л.соєвого соусу 3 ст.л. томатної пасти 2 ст.л. меду (замінила 1ст.л.цукру) 0,5ст. кип’ятку
Для початку маринуємо печінку: миємо, ріжемо довгими смужками, трохи відбиваємо молоточком. Присипаємо сіллю, крохмалом, перемішуємо додаємо олію і паприку, ще раз перемішуємо. Залишаємо не менше ніж на 30 хвилин. Для соусу все змішуємо. Цибулю ріжемо півкільцями, часник подрібнюємо. Печінку обсмажуємо 1-2 хвилини, додаємо цибулю та часник, ще обсмажуємо хвилин 5. Виливаємо в сковорідку соус, тушкуємо під кришкою ще 10 хвилин. Подавати можна як гарячою, так холодною, мені другий варіант навіть більше сподобався. Дуже смачна та ніжна страва. Готувати легко, а готувати для близьких ще й приємно!!! Тетяна Хвиль Переглядів: 734
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |