Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 13:56 18.09.2013 Віденське сабле від Тетяни-чарівниціТака гарна, вишукана назва – і надзвичайно просте виконання (просте, як і все геніальне). Це саме той випадок, коли після роботи вже ледь волочиш ноги, руки, язик, а дома хтось розказує, що і чайку би випив а немає з чим. В душі піднімається буря протесту проти рабовласництва (хочеться перейти до рішучих дій задля захоплення влади, тобто дивана). Але ми, жінки, – створіння ніжні, тендітні, ми – язик на плечі, і на кухню, а там… 250 г масла ( маргарину) збиваємо із 100 г цукрової пудри (я беру звичайний цукор) і 2 яєчними білками до кремоподібного стану (це займає 3 хв.). Додаємо 250 г муки і 30 г какао (я використовую кероб, нижче поясню чому), замішуємо тісто (2 хв.) і викладаємо на деко (у мене порвався кулінарний пакет, то я руками зробила кульки і начинила їх апельсиновим конфітюром ). Випікаємо 10-12 хв. при температурі 180С, я ще посипала цукровою пудрою, а потім весь вечір пишалася, яка я самовіддана, добра і любляча дружина (це нічого, що я витратила на все 20 хв., треба себе хвалити, а там і інші підтягнуться). Спробуйте, готувати легко!!!!!!!!!!!!
Чому кероб краще за какао? 1. Дерево кероб росте в сухих природних умовах, де немає шкідників, тому для його вирощування пестициди або не використовуються зовсім, або в невеликих кількостях. 2. Кероб містить менше жирів, більше вуглеводів та кальцію. 3. В керобі немає збуджуючих і стимулюючих речовин – кофеїну і теоброміну, які викликають звикання і алергію, що зовсім не корисно для дітей, та й для дорослих, особливо якщо є серцево-судинні захворювання. Також в керобі відсутні фенілетиламін і фроманин, які можуть стати причиною мігрені і алергіїї. 4. В керобі нема щавлевої кислоти, яка не дозволяє організму засвоювати кальцій і цинк – мінерали, необхідні для здорової шкіри. Наявність щавлевої кислоти в шоколаді може стати причиною появи вугрів. 5. Кероб на 8% складається з білку і містить вітаміни А, В, В2, В3 та D. В ньому є багато кальцію, фосфору, калію, магнію, заліза, міді, нікелю, марганцю і барію.
Тетяна Хвиль, Р-Р Переглядів: 766
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |