Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 21:42 11.11.2016 Фаршировані бубликиВ ЗАГСе: — Жених, согласны ли взять в жены эту женщину? Невеста, не подсказывайте. Це не рецепт – це яскравий приклад кулінарного примітивізма. Думаю, що всі згадали, як були популярні фаршировані бублики на початку 90-х. Їх не готував хіба що лінивий, а потім якось все забулося. Я про них згадала недавно і відразу зробила. Правда в часи мого дитинства їх обмакували в яйця і обсмажували в олії, але в новому тисячолітті пропоную зробити їх більш здоровими. Це так легко і робити, і їсти, просто і смачно. Ні тобі заморочок з тістом, ні зайвого брудного посуду, ні багатогодинних танців на кухні. Однозначно готувати… 500гр.бубликів, несолодких (але я люблю з солодкими) 250гр. готового фаршу 50гр.твердого сиру Для початку бублики заливаємо водою, а так як вони легко спливають, зверху прикриваємо тарілкою. Періодично перемішуємо, і ті, що вже м’які виймаємо. І викладаємо на деко. В кожну дірку від бублика кладемо трохи фаршу і ставимо в духовку на 10 хвилин при 180С°. Виймаємо бублики і присипаємо тертим сиром, ставимо в духовку ще на 10 хвилин. Подавати можна як гарячими, так і холодними, все одно ця порція улітає практично миттєво. Готувати легко, а готувати для близьких ще й приємно!!!! Тетяна Хвиль Переглядів: 743
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |