Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 21:03 31.10.2016 Реберця по-канадськіВ холодну, сиру погоду в людини виникає лише одне бажання – зігрітися, причому не тільки зовні, а й внутрішньо. Я зараз маю на увазі зовсім не спиртне, я про їжу. Смачну, ситну, гарячу, я б навіть сказала брутальну. Це реберця, реберця по-канадські. Відповідально заявляю – готувати менше ніж кілограм немає сенсу, оскільки рецепт з тої ж серії, що крильця Баффало – перестаєш їсти не тому що наївся, а тому що вже просто немає сил продовжувати. Одним словом – наркотичні. До речі, в Монреалі, в кафе, де придумали цей рецепт, люди кілька годин чекають своєї черги, щоб спробувати ці реберця, і це в благополучній Канаді. І так, на 1 кг реберець (гарних, м’ясистих): 80гр. яблучного пюре 150мл кетчупу 2ст.л.цукру 4ст.л.соєвого соусу 1ст.л.лимонного соку 1ч.л.чорного перцю 0,5ч.л.кориці 1ч.л.подрібненого часнику Для пюре я яблука запікала в мікрохвильовці. З’єднуємо всі компоненти для соусу в чаші і пробиваємо блендером до однорідного стану. Реберця промиваємо, просушуємо і заливаємо соусом мінімум на 30 хвилин. Викладаємо у форму для запікання, закриваємо фольгою і запікаємо 1 годину, далі фольгу знімаємо і запікаємо ще 20-30 хвилин. Все печеться при 180С°. Подаємо гарячим, краще з овочами, а ще краще – зробити подвійну порцію і подати просто з зеленню. Готувати легко, а готувати для близьких ще й приємно!!! Тетяна Хвиль Переглядів: 879
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |