Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 21:36 03.10.2016 Цільнозерновий пиріг з ягодамиПохоже стареть начинаю, алкоголь кажется крепким, без шапки холодно, на каблуках неудобно, сон стал чутким, а дома вообще лучше, чем в гостях. Сьогодні у нас рецпт «правильного пирога», тобто такий, який можна дати маленькій дитині без усіляких побоювань, я, наприклад, планую після року таку випічку своїй дочці на полудник, разом і сама чаю поп’ю. На мій погляд правильний, збалансований склад. На пиріг діаметром 24 см: 310гр.цільнозернового борошна 2 яйця 355мл кефіру 60гр.вершкового масла кімнатної температури 70гр.цукру 1ч.л.розпушувача фрукти або ягоди Настільки простий рецепт, що навіть не включала міксер, обійшлася одним вінчиком. Збиваємо масло з цукром, тут маю зауважити один момент – я в кожному рецепті зменшую кількість цукру, а ось в цьому – збільшую, до 100гр. Додаємо яйця, збиваємо до однорідного стану, додаємо кефір, розмішу, додаємо борошно з розпушувачем, збиваємо до однорідного стану, виливаємо тісто у форму, викладаємо улюблені фрукти або ягоди, присипаємо 2ст.л.цукру (додатково до основної кількості). Випікаємо при 200С° 25-30 хвилин, до проби на суху паличку, охолоджуємо, за бажанням можна присипати цукровою пудрою. Такий уютний, домашній пиріг прикрасить сімейне чаювання і не додасть проблем для здоров’я нам і, що саме головне, нашим діткам. Готувати легко, а готувати для близьких ще й приємно!!!! Тетяна Хвиль Переглядів: 1328
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |