Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 15:47 28.08.2013 «Ікра заморська» від Тетяни-чарвниціДуже люблю баклажани: по-перше – смачно, по-друге – корисно, по-третє –недорого. Багато консервую їх на зиму в різному вигляді: гострі, лечо, по-угорськи, а особливо багато роблю ікри «заморської, баклажанної». 1,5 кг баклажан ріжемо довільної форми (все життя різала смугами, а цього разу видно була посварена з головою, порізала кружальцями, а їх незручно смажити!) і заливаємо солоної водою на 2 години. Тим часом обсмажуємо 600 гр. моркви і 600 гр. цибулі, складаємо все у велику каструлю, додаємо обсмажені баклажани (без муки всі відразу на сковорідку, щоб тільки пройшло гарячою олією), ріжемо 1,5 кг томатів (різала великими шматочками) і ставимо тушкуватись на 30 хв. Потім додаємо 1 ст.л. солі, 2 ст.л. цукру, 1 ч.л. чорного перцю (пробуємо і вдосконалюємо на свій смак) і ще залишаємо на невеликому вогні на 20 хв. Суміш добре розварюється і можна її залишити в спокої, але я перебиваю блендером до однорідної маси. Закатуємо гарячим в стерилізовані банки. Я ще додаю 1 головку часнику, але це – індивідуально. Готувати легко! Тетяна Хвиль, Р-Р Переглядів: 801
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |