Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 21:36 26.09.2016 Яблучний пирігЖенщина - существо душевное. Даже когда от неё уходит мужчина, она обязательно скажет что-нибудь доброе ему вслед. Например: "Будь счастлив, скотина!". Тема яблучних пирогів невичерпна, стільки рецептів, що не вистачить і століття, щоб випробувати всі. Але чомусь в нашому записничку їх не дуже багато, треба виправлятися. Цей рецепт подаю в двох варіантах, пишу звичайний, а в дужках будуть мої зміни з «ополезнивания» рецепта. Мені, наприклад, пиріг дуже сподобався саме в корисному варіанті, а зрештою вибирати вам. 320гр.- пшеничне борошно (брала порівну цільнозернове борошно і пшеничне) 200гр. – цукру (брала 120гр.) 125гр. - масло вершкове (брала сепараторну сметану) 250мл – сметани (брала кефір нежирний) 1шт. - яйце 1ч.л. – розпушувача 1ч.л. - кориці 4шт. – яблук
Все дуже просто: борошно змішуємо з цукром, додаємо масло кімнатної температури, перетираємо в крихти, приблизно грам 150 крихт відкладаємо. В залишок додаємо кефір, розпушувач, перемішуємо, додаємо яйце, ще раз вимішуємо. В форму викладаємо тісто, зверху - порізані яблука, присипаємо корицею, а зверху крихти, які ми відкладали. Випікаємо при 180С° 35-40 хвилин звичайний пиріг, 50-60 хвилин – корисніший. Охолоджений пиріг можна присипати цукровою пудрою, я не присипала. Було дуже смачно з стаканом молока, шматочок пирога передала своїм маленьким племінникам, але ще не питала чи сподобалося, як взнаю – допишу. Готувати легко, а готувати для близьких ще й приємно!!!! Тетяна Хвиль Переглядів: 767
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |