Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 11:25 06.09.2016 Квашені солодкі помідориЯ не велика прихильниця консервації як їжі, можу сказати, що практично я і не їм ні помідор, ні огірків, ні квашених, ні консервованих. Та є один рецепт квашених помідор, повз які я пройти не можу. Це квашені солодкі помідори, так би мовити, в стилі «лайт». Дуже приємний м’який смак, термін приготування тиждень, тобто готувати – не переготувати цілу осінь. На одну 3-літрову банку: Помідори – приблизно 1,3-1,5кг Сіль – 2ст.л. Цукор – 1ст.л. Часник – 3-4 зубчика Цибуля – 1 шт. Морква – 1 шт. Перець горошком, духмяний, лист хріну, суцвіття кропу. Помідори миємо, моркву та цибулю ріжемо кільцями. На дно банки викладаємо листя, часник, спеції. Викладаємо помідори, кільця моркви та цибулі шарами, зверху засипаємо сіль та цукор, заливаємо водою. Воду я беру прямо з - під крана. Закриваємо капроновою кришкою і залишаємо при кімнатній температурі в темному місці на тиждень. За тиждень можна смакувати не тільки лагідними квашеними помідорами, а й закусочними кружальцями моркви та цибулі. Готувати легко, а готувати для близьких ще й приємно!!! Тетяна Хвиль Переглядів: 1917
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |