Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 12:33 25.08.2016 Маринований болгарській перчикВ пору заготовок не можу не поділитися рецептом маринованого болгарського перцю, яким користуюся страшно сказати скільки років. Дуже насичений маринад трохи згладжує специфічний смак перцю, але в сукупності це дає дуже вдалий результат. На 4 банки по 0,5л: 2 кг болгарського перцю 1ст.цукру 1ст.олії 1ст.оцту Відразу зауважую – в маринаді вода та сіль відсутні повністю! Перець, миємо, чистимо від насіння та перетинок, ще раз миємо і нарізаємо смужками. В великій каструлі доводимо до кипіння воду (приблизно 5 літрів). Як тільки закипить, вкидаємо смужки перцю, чекаємо поки ще раз закипить і тримаємо 5 хвилин. Це називається бланшування. Для маринаду цукор, олію та оцет доводимо до кипіння. В стерилізовані банки складаємо перець, заливаємо гарячим маринадом, даємо охолонути. Тоді підготовлені банки стерилізуємо 15 хвилин. Зберігати можна при кімнатній температурі. Дуже смачний гарнір до м’ясних страв або до сиру. Готувати легко, а готувати для близьких ще й приємно!!! Тетяна Хвиль Переглядів: 749
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |