Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 13:18 22.08.2016 Пиріг з зеленою цибулеюКожна людина – це суміш талантів та недоліків, геніальності та парадоксів, і це не тільки в повсякденному житті, а й в кулінарному. Я, наприклад, дуже люблю солодкий чай з несолодкою випічкою, а що вже казати про сир з пліснявою, який просто ідеально смакує з апельсиновим джемом. Але як би там не було, рецепт пирога, який я сьогодні принесла, буде доречним і до солодкого чаю, і до теплого молока, і до томатного соку. На форму 24 см: 400гр. сметани нежирної (кефіру, йогурту) 100гр. масла розтопленого 2 яйця 280гр.борошна 1ч.л.розпушувача 2ст.л.цукру 1ч.л.солі (неповна) Для начинки: 1 великий пучок зеленої цибулі (приблизно 300гр.) 2 варених яйця сіль, перець
Змішуємо сметану з яйцями, розтопленим маслом, цукром та сіллю. Зверху просіюємо борошно з розпушувачем, ще раз розмішуємо. Тіста вийде густе, як на оладки. Для начинки цибулю ріжемо, тушкуємо хвилин 5 на середньому вогні. Яйця нарізаємо, додаємо до цибулі, солимо, перчимо за смаком, тушкуємо ще 5 хвилин, охолоджуємо. В форму викладаємо половину тіста, зверху начинку, а тоді знову тісто, розмазуємо його лопаткою поверх начинки, щоб повністю її закрити. Випікаємо при 170С° 40-50 хвилин до рум’яної шкоринки. смакує як теплим, так і холодним. Готувати легко, а готувати для близьких ще й приємно!!! Тетяна Хвиль Переглядів: 770
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |