Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 15:02 17.08.2016 Газаров перецьСьогодні рецепт дуже симпатичної овочевої закуски. Це армянська закуска газаров перець. Її можна як закатати на зиму, так і готувати щоразу свіжою, єдине що треба готувати її за кілька днів до подачі, щоб смаки міцніше здружилися. На 1,5 л: 1кг моркви 500гр.болгарського перцю 400гр.цибулі 200гр.томатної пасти 250мл води 1 стручок гіркого перцю 1ст.л.солі 1ст.л. цукру 1,5ст.л.оцту зелень за смаком Миємо і нарізаємо кубиками моркву, цибулю, два види перцю. Обсмажуємо спочатку хвилин 10 моркву, потім додаємо цибулю, через 5 хвилин додаємо перці, зменшуємо вогонь, додаємо томатну пасту, кілька хвилин обсмажуємо, тоді виливаємо воду, додаємо спеції і тушкуємо 20-25 хвилин. Нарізаємо зелень, додаємо до овочів, тушкуємо ще 5 хвилин. Розкладаємо по стерилізованим банкам, закатуємо. А можна просто тримати в холодильнику. Смачна овочева закуска, яка з легкістю замінить таку звичну картоплю на гарнір, готується швидко, з’їдається ще швидше. Готувати легко, а готувати для близьких ще й приємно!!! Тетяна Хвиль Переглядів: 779
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |