Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 14:39 15.08.2016 Варення «Чорнослив в шоколаді»Всі люблять цукерки, не всі в цьому зізнаються. Я не виняток, цукерки люблю, але вже давно не купляю, роблю домашні. Да, мороки багато, і по грошах трохи б’є, але тільки так можна бути впевненою в якості, особливо коли ласощі готуються для дітей. Але сьогодні я з варенням, думаєте при чому цукерки? А тому що смак цього варення повністю ідентичний смаку легендарних цукерок «Чорнослив в шоколаді». Не варення, а мрія, про смак говорити не буду, тому що це треба пробувати. Я вже порцію зробила, і ще буду робити. На 1 л варення: 1кг слив 0,5кг цукру 100гр.грецьких горіхів 75гр. какао
Як і в кожній страві результат залежить від якості інгредієнтів, в цьому рецепті, на мій погляд, треба взяти саме найкраще какао, яке тільки можете знайти. Сливи миємо, виймаємо кісточки, засипаємо половиною кількості цукру. Залишаємо на кілька годин, щоб сливи пустили сік. Другу половину цукру змішуємо з какао (так у нас не утвориться грудочок), горіхи подрібнюємо. Сливи доводимо до кипіння, тримаємо на середньому вогні 20 хвилин, додаємо какао з цукром, кип’ятимо ще 20 хвилин, але вже на маленькому вогні, додаємо горіхи, і кип’ятимо ще 10 хвилин. Не забуваємо постійно помішувати. Гаряче варення розливаємо в стерилізовані банки. З таким ароматним та оригінальним варенням гостей можна зустрічати виключно під чашечку чаю. Готувати легко, а готувати для близьких ще й приємно!!! Тетяна Хвиль Переглядів: 813
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |