Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 12:05 22.07.2016 Баклажани по-китайськіНу что, девушки! Ваши подруги забыли про вас? Поставьте статус: "Блииин! В меня влюбился муж моей подруги!". Смачний рецепт для прихильників солодко-кислих смаків, а саме такими смаками і славиться китайська кухня. І якщо думаете, що з баклажанами такий смак ніяк не дружить, то це помилка – дружить, ще й як. А ще чим хороший цей рецепт, так тим, що готується миттєво, і за 30 хвилин незвична закуска вже готова. 0,5 кг баклажан 1шт.гіркого перцю 1-2 зубчика часнику 1 стебло зеленої цибулі 1ст.л. цукру 1ст.л.бальзамічного оцту 1ст.л.соєвого соусу
Баклажани миємо, ріжемо брусочками. Розігріваємо в сковорідці масло до легкого диму, швидко обсмажуємо баклажани партіями, так щоб брусочки лежали в один шар. Викладаємо в лоток. Дрібно нарізаємо гіркий перець, часник, цибулю, теж обсмажимо. Сюда ж додаємо цукор, оцет і соєвий соус, перемішуємо. Виходить така собі пряна майже карамель, виливаємо її на баклажани, закриваємо кришкою, струшуємо кілька раз і даємо спокій на хвилин 10. Тепер можна пробувати, а можна лишити на кілька годин – баклажани від цього тільки виграють. Зауважую, що сіль не додаємо, оскільки використовуємо соєвий соус. Готувати легко, а готувати для близьких ще й приємно!!! Тетяна Хвиль Переглядів: 755
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |