Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 17:21 01.07.2016 Бананове морозивоБлондинка – это состояние. Реально, целое состояние – покраска, стрижка, укладка. В таку спеку не те що готувати не хочеться, а зайвий раз ворушитися. Тому я з актуальним рецептом морозива. Сьогодні – з карамелізованими бананами. Взагалі-то цього року готувала багато різних видів, але не фотографувала. Морозиво виходить смачне (хоча що це я – морозиво несмачним не буває), проте специфічне. На 6 порцій: 3 середніх банана 100гр.цукру (в ідеалі - коричневого) 25гр.масла вершкового 25гр.меду 300мл вершків (від 33%) Банани нарізаємо кружальцями, викладаємо на деко, присипаємо цукром, викладаємо порізане масло. Запікаємо при 170С° 10-15 хвилин, теплі карамелізовані банани пробиваємо блендером в пюре, додаємо мед. Вершки збиваємо до стійких пік, додаємо до пюре, акуратно перемішуємо. Масу викладаємо в лоток і ставимо в морозилку не менше ніж на 4 годин. Таке морозиво не перемішуємо. В таку спеку не завадить охолодитися смачним, домашнім морозивом!!! Готувати легко, а готувати для близьких ще й приємно!!! Тетяна Хвиль Переглядів: 914
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |