Рубрики
• Усі
• Події
• Рецепти
• Політика
• Економіка
• Суспільство
• Бізнес
• Освіта
• Культура
• Спорт
• Корисні поради
• Це цікаво


ПіКа -

♥ Додати в "Закладки"


Популярне

У Вараському районі поліцейські виявили посів конопель і вилучили наркотики: розпочато досудове розслідування (324)

На Рівненщині правоохоронці затримали зловмисника, який продавав автомобілі, призначені для ЗСУ (267)

Закуска із запечених баклажанів (234)

У Рівненській обласній дитячій лікарні відкрили сімейну кімнату (180)

Тертий пиріг з сиром та ягодами (176)

У Сарненському районі внаслідок ДТП загинули двоє братів (174)

У Рівненському районі внаслідок ДТП загинув неповнолітній мотоцикліст (170)

Правоохоронцю, який застрелив чоловіка у Рівному, повідомили про підозру (166)

У Рівному чоловік викрав побутову техніку із орендованих квартир (166)

У Рівному триває підготовка до опалювального сезону (162)

Курча запечене по-грузинські (чкмерулі) (160)

У Рокитному на збуті марихуани викрили місцевого жителя (160)

На Сарненщині внаслідок ДТП травмувалася мотоциклістка (155)

У ДТП на Дубенщині травмувалися водій легковика та його пасажирка (155)

Із 1 серпня у Рівному змінюється вартість проїзду у громадському транспорті (155)

Суд взяв під варту поліцейського, підозрюваного у вбивстві рівнянина (149)

Встановлено особу зловмисника, причетного до умисного вбивства у Рівному (149)

У Рівному поліцейські перевіряють інформацію про замінування вокзалів та вулиці (148)

УВАГА! У Рівному поліцейські розшукують чоловіка, який скоїв вбивство (147)

Ідеальне заварне тісто для вареників (142)

#новиниРівне,#новиниРівного,#новини...
Система менеджменту безпечності харчових продуктів МК Галичина
01:41 13.04.2016

Система менеджменту безпечності харчових продуктів МК Галичина

Наявність безпечних продуктів харчування є питанням загальної турботи та стосується як споживачів, так і виробників у сфері харчової промисловості. Інтеграція сільськогосподарських і харчових галузей промисловості, глобалізація торгівлі продуктами харчування змінюють існуючі системи виробництва та розповсюдження харчових продуктів.

Система FSSC 22000 — один з найбільш всеосяжних підходів до сертифікації системи управління безпечністю харчових продуктів для тих, хто залучений у процес виробництва харчових продуктів підприємств, які залучені до процесу виробництва харчових продуктів.

Оскільки схема ґрунтується на стандарті ISO 22000, то він з легкістю інтегрується в інші системи менеджменту якості, такі як ISO 9001, ISO 14001 та OHSAS 18001 і дає можливість харчовим організаціям поліпшити якість продуктів харчування, а також забезпечити їхню безпечність.

FSSC 22000 дає організаціям можливість продемонструвати на міжнародному рівні, що вони мають комплексну систему управління, яка відповідає вимогам споживача і регуляторних органів щодо безпечності харчових продуктів.

ПрАТ  «Галичина» одним з перших серед молокопереробних підприємств України , ще у березні 2012р

розробив і впровадив у себе СМБХП-Систему Менеджменту безпечності харчових продуктів, що відповідає вимогам міжнародного стандарту FSSC22000 (схема сертифікації систем менеджменту безпечності харчових продуктів, що включає вимоги ISO 22000:2005,ISO /TS 22002-1:2010 та додаткові вимоги FSSC 22000). Відповідність СМБХП на підприємстві ,підтверджується сертифікатом міжнародного сертифікаційного органу, що передбачає щорічну перевірку функціонування СМБХП та її відповідність вимогам стандарту представниками сертифікаційного органу. На початку 2016 року на ПрАТ «Галичина» було проведено аудит представниками міжнародного сертифікаційного органу та підтверджено ,що СМБХП ,впроваджена на підприємстві , відповідає вимогам FSSC 22000 .

ІSO 22000 встановлює вимоги до системи менеджменту організацій , що беруть участь в ланцюжку виробництва і споживання харчових продуктів , щоб продемонструвати їх здатність контролювати ризики безпеки харчової продукції та гарантувати , що кінцеві продукти , відповідно до їх призначення , є безпечними для споживачів .

СМБХП – це сукупність всіх аспектів (ресурси, персонал, оргструктура і т. д.), що впливають на якість та безпечність кінцевої продукції. СМБХП регламентує дії всіх працівників підприємства, які можуть вплинути на якість та безпечність продукції, на задоволеність споживача.

Основною метою запровадження СМБХП на підприємстві є:

  • Визнання нашої продукції всіма організаціями, що входять до ланцюга поставок харчових продуктів
  • Підвищення конкурентоздатності продукції та формування репутації виробника якісної та безпечної продукції.
  • Застосування системного підходу до виявлення ризиків у сфері харчової безпеки, розробки й впровадження відповідних дій з управління ризиками
  • Можливість участі в ланцюгу створення харчової продукції для крупних вітчизняних та міжнародних торгівельних мереж, здійснення поставок клієнтам, які наполягають на незалежній перевірці;
  • Оптимізація використання ресурсів як всередині компанії, так і протягом всього ланцюга поставок харчових продуктів
  • Зміцнення позитивного іміджа продукції  тм «Галичина».


Переглядів: 19


Додайте коментар:

защитный код

Руслан Стефанчук вручив Андрію Караушу посвідчення голови Рівненської обласної радиРуслан Стефанчук вручив Андрію Караушу посвідчення голови Рівненської обласної ради (35)
Сьогодні голова Рівненської обласної ради Андрій Карауш перебуває у відрядженні в Києві...
У Квасилові відновлять реконструкцію амбулаторіїУ Квасилові відновлять реконструкцію амбулаторії (33)
Роботи розпочалися тут минулого року, аби привести амбулаторію до усіх вимог, які ставить Міністерство охорони здоров'я. Особливо це стосувалося доступності для людей з...
У Рівному зросте вартість послуги з вивезення сміттяУ Рівному зросте вартість послуги з вивезення сміття (32)
Члени Рівненського міськвиконкому затвердили новий тариф на послуги поводження з твердими побутовими відходами, що надаються комунальним підприємством КАТП...
У Сарненському районі поліцейські викрили на крадіжках двох односельцівУ Сарненському районі поліцейські викрили на крадіжках двох односельців (31)
До поліцейського офіцера Миляцької тергромади із заявами про викрадення електроінструментів звернулися місцеві...
На Рівненщині до опалювального сезону підготовлено 76 відсотків тепломережНа Рівненщині до опалювального сезону підготовлено 76 відсотків тепломереж (30)
Україна готується до найскладнішого опалювального сезону. Підготовку до проходження осінньо-зимового періоду 2022-2023 років обговорили учасники селекторної наради з керівниками областей під...
1 вересня навчальний рік розпочнеться у змішаному форматі1 вересня навчальний рік розпочнеться у змішаному форматі (33)
Стан підготовки закладів освіти до 2022/23 навчального року обговорили учасники селекторної наради з керівниками областей під головуванням прем’єр-міністра Дениса...
Відомо, хто буде виконувати обов’язки директора РівнеоблводоканалуВідомо, хто буде виконувати обов’язки директора Рівнеоблводоканалу (34)
Виконувати обов’язки директора Рівненського обласного виробничого комунального підприємства водопровідно-каналізаційного господарства «Рівнеоблводоканал» буде Андрій...
Унаслідок ДТП на трасі «Київ-Чоп» госпіталізували водія та пасажира кросоверУнаслідок ДТП на трасі «Київ-Чоп» госпіталізували водія та пасажира кросовер (43)
Автопригода сталася учора, 16 серпня, о 18:10 в селі Панталія Дубенського району...

Погода
Пошук

Кулінарний конкурс

Кулінарний записник
Кулінарний записник Тетяни-чарівниці



Зареєструватися


Газета "Piвне-Ракурс"



Наші новини на Facebook

Наш Топ-100

ПіКа -   ПіКа - (С) 2013-2022    Всі права захищено.
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове.