Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 14:54 13.04.2016 Яблучний пирігЖенщина, как хранительница домашнего очага, имеет полное право наломать дров, чтоб и очаг пылал, и мужчине было нескучно. На мою думку яблучні пироги найдомашніша випічка, ароматна, смачна. Є рецепти, які спробуєш один раз і забудеш, а є якими користуєшся не один рік, і вони зовсім не набридають. Якраз таким і хочу поділитися, це не зовсім пиріг, це скоріше шарлотка, але дуже смачна і не фінансовозатратна. На форму 24см: 2 яйця 1ст.кефіру (або нежирної сметани) 2ст.борошна 0,5ст. цукру (хто любить солодке, то 1ст.) 1/3ст.олії 2ч.л.розпушувача 5 яблук кориця
Яйця збиваємо з цукром до кремоподібного стану, додаємо кефір, ще раз збиваємо, просіюємо борошно з розпушувачем, перемішуємо, додаємо олію і корицю. Тісто виходить як густа сметана. Викладаємо тісто у форму. Яблука миємо, чистимо від шкірки, нарізаємо пластівцями прямо на тісто, трохи втоплюємо. Зверху присипаємо цукром, щоб ті яблука, що не втопилися не засохли при випіканні, а пиріг покрився гарною шкоринкою. Випікаємо при 180°С 30-40 хвилин, до проби на суху паличку. Готовий пиріг охолодити, вийняти з форми, за бажанням можна присипати цукровою пудрою. Швидко, зручно, недорого, а скільки смачного задоволення!!! Готувати легко, а готувати для близьких ще й приємно!!! Тетяна Хвиль Переглядів: 771
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |