Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 17:27 05.04.2016 Яблучні рогаликиГардероб для женщины - это лекарство!.. А на здоровье экономить нельзя! В принципі, це можуть будь-які рогалики на ваш смак (дуже смачні з вишнею), головне в цьому рецепті – тісто. Воно дуже нагадує листкове, тільки мороки з ним менше. Дуже вдалий рецепт. Для тіста: 150гр.вершкового масла 150гр.сметани нежирної 2ст.борошна 0,5ч.л.солі Начинка: Будь-які фрукти, ягоди, горіхи, шоколад В чашу блендера з ножами кладемо масло (у мене було дууууже густа домашня сметана, на першому фото видно, що вона скоріше нагадує творог), борошно, пробиваємо до утворення крихт, додаємо сметану, сіль, ще раз пробиваємо. Підпилюємо стіл борошном, викладаємо тісто і домішуємо до м’якої консистенції. Кладемо тісто в пакет і тримаємо в холодильнику не менше 2 годин (зберігається до 4 днів). Розкачуємо тісто тоненько, ріжемо на трикутники, викладаємо начинку в основу кожного трикутника, закручуємо рогаликом. Викладаємо на деко, нічим не змазуємо. Випікаємо в духовці при 180С° 20-25 хвилин, до золотистого кольору. Готові рогалики ще гарячими щедро присипаємо цукровою пудрою. Прошу звернути увагу, що тісто без цукру, тому можна використовувати і несолодку начинку, наприклад для пиріжків з м’ясом або рибою, тобто практичне, універсальне тісто. Готувати легко, а готувати для близьких ще й приємно!!! Тетяна Хвиль Переглядів: 736
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |