Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 11:48 01.03.2016 БуженинаВстретишь через 25 лет того, кого в 18 ты считала принцем... и понимаешь - какое это счастье, что он проскакал на своей лошади... МИМО!!! Не знаю як у вас, а в мене кожен день починається з того, що не хочеться нічого робити, абсолютно! Але я, як барон Мюнхаузен тягну себе за косичку з цього болота, може це авітаміноз? Але роботу ніхто не відміняв, тому сьогодні простенький рецепт буженини економ-класу. Економ тому що використовуємо не стегно, а підчеревину. На 1кг готової буженини: 1,2кг підчеревини 1ст.л.солі 1ч.л.меленого перцю 2зубчики часнику 4-5 листочка лаврушки
М’ясо миємо, просушуємо паперовим рушником, перчимо, солимо з двох сторін. Часник нарізаємо пластівцями, викладаємо на м’ясо. Підчеревину скручуємо рулетом, обв’язуємо ниткою. Розстеляємо фольгу, викладаємо на неї лаврове листя, зверху кладемо м’ясо, загортаємо, щоб не було щілин. Залишаємо при кімнатній температурі на 2 години. Випікаємо при 200С° 20 хвилин, знижуємо температуру до 180С° тримаємо м’ясо ще 30 хвилин. Тоді виключаємо духовку і, не відкриваючи духовку, чекаємо поки м’ясо повністю не охолоне. В підсумку виходить на смак дуже соковите, ніжне м’ясо, яке за смаком не поступається запеченому стегну, що готували до пасхального столу в селі. Готувати легко, а готувати для близьких ще й приємно!!! Тетяна Хвиль Переглядів: 853
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |