Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 16:19 22.02.2016 Американські вафліСейчас, говорят, через постель всё делается. Вот лежу, укрылась, жду когда борщ сварится, да белье погладится. У меня один только вопрос: "А лежать долго-то надо?" Зранку хочеться довше поспати, особливо, коли за вікном дощ, темно, сиро, але ж і сніданок ніхто не відміняв. У мене з цим дуже просто – сніданок готує чоловік, а ось вже на «дальних подступах» можу підключитися я, ну раптом хтось щось захоче на полудник. Тут і виручають вафлі, причому в будь-якому варіанті: і хрусткі, і бельгійські, і американські, і льежзькі та ще й з різними добавками: і з медом, і джемом, і з ягодами-фруктами, і з крем-чизом. Ну ви зрозуміли да? Можна готувати щодня, і щодня це буде щось нове і смачне. Правда калорійно, жуть!. Але ми тільки спробуємо і спробуємо вафлі американські, вони самі прості. На 20 вафель 10*10см: 175гр.борошна 100гр.цукру (якщо плануєте подавати з медом , джемом, згущенкою, то краще без цукру) 2 яйця (білки, жовтки окремо) 85гр.масла 225мл.молока 1ч.л.розпушувача сіль Відділяємо білки від жовтків, жовтки змішуємо з молоком і цукром, розтопляємо масло, додаємо в яєчно-молочну суміш. Просіюємо борошно з розпушувачем, додаємо молочно-масляну суміш, розмішуємо, щоб не було грудочок. Білки збиваємо з дрібкою солі до стійких пік, акуратно вмішуємо в тісто. Викладаємо в розігріту вафельницю приблизно по 2ст.ложки на вафлю. Можна подавати теплими, можна холодними. Вафлі виходять м’якими, ніжними, я б сказала «пухнастими». Готувати легко, а готувати для близьких ще й приємно!!! Тетяна Хвиль Переглядів: 707
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |