Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 11:52 17.02.2016 Зелений салат з копченою рибоюРешила с утра заняться бегом. Добежала до кухни, сделала кофе, сижу - бегаю глазами по монитору... Прям чувствую - спорт, это моё... В повітрі вже відчувається весна, тепло, усмішки. Не знаю як вам, а мої смакові рецептори вимагають зелені, свіжих овочів та ягід, от що значить потепліло. Ну редиску по15грн. за пучечок (я рахувала, там 5 штук редисок) ми купляти звісно не будемо, а ось пучечок салату та один огірок, чому б і ні? Треба себе побалувати, тим більше, що салат, про який сьогодні йдеться, робиться швидко і просто. На 4 порції: великий пучок салату огірок – 1шт. оливки – 100гр. копчена риба – 200гр. лимон - 0,5шт. олія (бажано оливкова) – 2 ст.л. Для початку філеруємо рибу, нарізаємо її тоненькими шматочками. Салат миємо, просушуємо, рвемо руками, викладаємо в тарілку, зверху викладаємо порізані огірки, оливки, рибу. Поливаємо зверху соком половинки лимона, потім олією. Лимонний сік обов’язковий, тому що він не дасть сильному смаку риби домінувати над іншими і вийде дуже гармонійний салат, а так як і риба, і оливки мають в собі достатньо солі, то й про сіль я не згадую. На мій погляд, салат вийшов весняним і, що дуже важливо, смачним. Готувати легко, а готувати для близьких ще й приємно!!! Тетяна Хвиль Переглядів: 786
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |