Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 11:05 08.02.2016 Печиво «Альфахорес»Погода такая дурацкая… Наденешь шапку — как дура в шапке, не наденешь шапку — как дура без шапки… Начинаю подозревать, что дело не в шапке. )) Початок тижня, понеділок – день важкий, пропоную підсолодити його аргентинським печивом «Альфахорес». Пісочне тісто + варена згущенка, ну що може простіше і смачніше? Тим більше, що з порції виходить дуже багато такої смакоти. На 24 штучки: 100гр. масла кімнатної температури 100гр.цукру 1яйце 150гр. крохмалу 100гр.борошна пшеничного 1ч.л. розпушувача 2ст.л.коньяку Для начинки: 150гр.вареної згущенки 100гр.горіхів
Збиваємо масло з цукром до кремоподібного стану, додаємо яйце, коньяк, ще раз збиваємо. Просіюємо зверху крохмал, борошно, розпушувач, перемішуємо до однорідного стану. Тісто трохи прилипає до рук. Загортаємо тісто в пакет і кладемо в холодильник не менше ніж на 1 годину. Далі виймаємо тісто, даємо зігрітися хвилини 10, розкатуємо в тоненький пласт, вирізаємо кружальця, викладаємо на деко та випікаємо 15 хвилин при 180С° до світло-золотистого кольору. Охолоджуємо. Горіхи подрібнюємо. Половину від загальної кількості печива змазуємо згущенкою, закриваємо другою половиною, промазуємо боки та обкачуємо їх в горіхах. Найкраще дати печиву постояти при кімнатній температурі 3-4 години, тоді смаки повністю поєднаються і з кружкою молока можна отримати маленьке гастрономічне чудо. Готувати легко, а готувати для близьких ще й приємно!!! Тетяна Хвиль Переглядів: 806
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |