Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 12:39 29.01.2016 Маринований оселедецьПомню, в детстве я так смеялся, когда волк в «Ну, погоди! » сам себя фотографировал. Это было так странно. Кто же мог подумать... Кто же мог подумать... Ніхто не має сумніву, що найбільш вживана риба українцями це оселедець. По-перше - смачно, по-друге – недорого, по-третє – швидко. Причому швидко не тільки тоді, коли оселедець куплений у вигляді пресервів, а й при домашньому засолюванні. Домашній варіант особисто мені найбільше подобається, тим більше сьогодні розкажу про експрес-маринування, а це всього 6- 8 годин, і пряний оселедець готовий, причому без додавання оцту. На 2-3 рибки: 0,5 л води 1 ст. л. солі 1 ст. л. цукру 0,5 ст. л. сухої гірчиці 3 лаврових листа 1 ст. л. олії 0,5 ст. л. Кориандра
Всі інгредієнти скласти в каструльку, довести до кипіння. Охолодити. Рибу філерувати, порізати шматочками, скласти в банку, залити маринадом і залишити на 6-8 годин. Зберігати не більше двох днів, так як маринад без оцту. Ну і хто скаже, що це не швидко? А як смачно! Готувати легко, а готувати для близьких ще й приємно!!! Тетяна Хвиль Переглядів: 850
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |