Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 16:04 26.01.2016 Булочки «Бухти» (ідеальне тісто)Женщин обижать не надо...У них разгон от милой зайки до жуткой ведьмы 1,5 секунды и тормозного пути нет Всі нормальні люди на свята печуть торти, а дуже нормальна я печу булочки «Бухти», але впевнена – якщо ви їх спробуєте, то зрозумієте «души благородный порыв». Дуже ніжне, ароматне тісто, складається враження, що пробуєш тільки начинку, так ненав’язливо тісто приховує свою присутність. Дуже смачно. Рецепт адепта кулінарії Західної України Дарії Цвег з книги "Солодке печиво". Для опари: 50гр.борошна 10гр.дріжджів свіжих 125мл молока теплого 10гр.цукру Для тіста: 200гр.борошна 3 жовтки 45гр.цукру 50гр.масла 5гр.солі Начинка: 500гр. повидла (в мене творог збитий з ванільним цукром) Просіяти борошно в миску, додати дріжджі та цукор, розвести все молоком до однорідної консистенції. Прикрити рушником і дати заспокоїтися протягом години в теплому місці. Опара готова. В опару просіяти борошно, додати цукор, жовтки, сіль. Замісити тісто, по шматочку вмішуємо все масло. Тісто трохи липне до рук, але борошна не додаємо. Закриваємо рушником і залишаємо в теплі на 2,5 години. Тісто підніметься не дуже сильно, але стане придатним для формування булочок. Ділимо тісто на рівні частини, кожну підкачуємо в кульку, формуємо булочки з улюбленою начинкою. Я фанат творогу, тому в мене начинка творожна. Викладаємо на деко, даємо відпочити годину в теплому місці, змазуємо відпочивші булочки білком і випікаємо 25-30 хвилин при 175С°. Даємо трішки охолонути, присипаємо цукровою пудрою, ідемо за стаканом молока, по дорозі відганяючі всі докори сумління, і після першої булки ловимо себе на думці: «І навіщо ті торти робити?» Готувати легко, а готувати для близьких ще й приємно!!! Тетяна Хвиль Переглядів: 831
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |