Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 17:35 05.08.2013 Бажаєте навчитися готувати смачненьке і корисне? Тоді вам сюди, на сторінку Тетяни-чарівниціХочеться у відпустку, десь на море, сонце, в Грецію. Вирішено, іду…. на кухню готувати мусаку, давно я її не робила ( забула про неї, як би не захотіла відпочити, не знаю, коли б і згадала), а дарма, дуже цікава страва. Нарізаємо баклажани ( 4 шт. невеликих ) кільцями, пересипаємо сіллю (позбавляємося гіркоти, інакше гидота рідкісна получиться) і залишаємо на півгодини. Тим часом обсмажуємо фарш (300 гр.), ріжемо цибулю (1 шт. велика )і помідори (4 шт. великих) кільцями. Промиваємо баклажани і викладаємо у форму шарами: баклажани, фарш, цибуля, помідори. Варимо соус бешамель: обсмажуємо муку (1 ст.л. )на олії до кремового кольору, додаємо молоко (150-200 мл), постійно помішуючи до однорідної маси (не треба нам цих бридких грудочок), додаємо спеції за смаком і часник. Заливаємо нашу запіканку і ставимо в духовку на 30 хвилин, тоді посипаємо тертим твердим сиром, випікаємо ще 10 хвилин. Така собі полегшена лазанья вийшла. Смачного! Тетяна Хвиль, Р-Р Переглядів: 1040
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |