Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 10:37 13.10.2015 Пиріжки печеніЗагадочная женщина загадить жизнь кому угодно, а если не успеет, придет догадливая и догадит... Я сьогодні з пиріжками, смачними, швидкими та цікавими. Це, так би мовити, варіант для зайнятих або лінивих. Для несолодкої випічки – мій улюблений рецепт. На 15-20 пиріжків (залежно від розміру): 15гр. свіжих дріжджів 1/2ст.олії 1ст.теплої води 3ст.борошна 1ст.л.цукру 1ч.л.солі Для змазування: 1 яєчний жовток 2ст.л.панірувальних сухарів Начинка сюда підходить будь-яка: і капуста, і м’ясний фарш, і рибний, і картопля, і гриби. В миску просіяти борошно, додати цукор, сіль, дріжджі (мені їх зручно натирати на дрібній тертушці), перемішати, додати теплу воду. Почати замішувати тісто, в кінці додати олію. Тісто вимішуємо не довго, достатньо, щоб утворилася однорідна маса, яка не липне до рук. Ось тут треба дивитися і за потреби додати ще борошна. Щоб не забити тісто, я присипаю борошном стіл і вимішую тісто руками на столі до потрібного мені стану. І ще одне, борошно, воду і олію вимірюємо одним і тим самим стаканом. Викладаємо тісто в миску, накриваємо рушником і ставимо в холодильник на одну годину. За цей час дуже гарно підніметься, а ми зможемо підготувати начинку. Тісто розділити на одинакові частини, сформувати пиріжки, викласти на деко, змастити жовтком і присипати кожен пиріжок панірувальними сухарями. Ось просто наполегливо раджу – не пропускайте цей пункт, це для звичайних пиріжків така родзинка цікава, що ви неодмінно схочете це повторити. Випікаємо при180С° 25-30 хвилин, до золотистого кольору. До чаю, до бульйону і просто пожувати дуже смачно!!! Тетяна Хвиль Переглядів: 829
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |